RIXT W OVERLEDEN

Op maandag 16 januari is Rixt W vredig in haar box ingeslapen.

Rixt W 2014op de foto Rixt W op 25 jarige leeftijd. 

een kleine week terug ging haar blakende gezondheid snel achteruit. Met vele ups en downs die week, waarbij Rixt veel oplevingen had en wij goede hoop kregen ging het in het weekend van de hengstenkeuring echt snel slechter met haar. Met goede pijnstilling kon ze nog een mooi weekend beleven met haar broer Jasper 366.

Rixt W is 28 jaar oud geworden. Ze was moeder van 8 sterkinderen en voerde het predicaat dubbelpreferent. Daarnaast was ze ook nog prestatie moeder met 4 nakomelingen met het sportpredicaat.
Ook was Rixt zelf Z dressuur met winstpunten en heeft ze vele kilometers gemaakt voor de marathonwagen in zowel twee als vierspan.  Rixt was tot haar laatste dag een zeer vastberaden merrie, een echte krachtpatser en oersterk.